Tevékenységek

A közösség támogatása

Helyi cégek és munkahelyteremtés

 

A helyi vállalkozókat kölcsönökkel és technikai segítséggel támogatjuk. Amikor termékeket vásárolunk vagy szolgáltatásokat veszünk igénybe, a helyi partnereinket preferáljuk. Célunk, hogy fontos munkahelyeket hozzunk létre a környező falvakban.

Falusi infrastruktúra

 

A helyi önkormányzatokkal és hatóságokkal közösen azon dolgozunk, hogy javítsunk a birtokot körülvevő falvak infrastruktúráján. Karbantartjuk az utakat, épületeket újítunk fel, az omladozó házakat lebontjuk és társbefektetőként részt veszünk a községi infrastruktúra-projektekben.

Ifjúsági központ és Idősek klubja

 

Támogatjuk a falu Idősek klubját, ahol a tagok rendszeresen találkoznak és közösen tevékenykednek. Az Ifjúsági központnak is adományozunk, hogy segítsünk nekik sporthoz és művészetekhez kapcsolódó tevékenységeket megvalósítani, illetve gyors internetet biztosítani, valamint hogy lehessen könyvtáruk és edzőtermük.

Falubeli tevékenységek

Számos eseményt szervezünk egész évben. Nyári angoltábor, hogy a helyi fiatalok jobban megismerjék egymást, jól érezzék magukat és angolt tanuljanak. Nyári koncert a hedrehelyi templomban, amit egy fogadás követ nálunk, hogy összehozzuk a helyi közösséget és különböző barátainkat és üzleti kapcsolatainkat. Festő táborok az európai plein air festőművészek részére, hogy így örökítsük meg a természetet és megoszthassuk munkáikat egy falubeli képzőművészeti kiállítás formájában, ifjúsági festőműhellyel egybekötve.